Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

witlofschotel met ham en kaas

Vet de ovenschaal in. 4 stronken witlof Vloeibare honing 120 g beenham vleeswaren 50 75 g geraspte belegen kaas Verder nodig Pureestamper Kookpan Koekenpan Ovenschaal Kopieer.

Recept Voor Witlof Met Ham En Kaas Uit De Oven Foody Nl
Recept Voor Witlof Met Ham En Kaas Uit De Oven Foody Nl

Leg ze in een ovenschaal en schep de.

. Ingrediënten witlofschotel met ham kaas en aardappelpuree 8 stronkjes witlof 8 middelgrote aardappels 2 eetlepels mosterd hoe meer hoe pittiger 8 plakjes ham en kaas. Haal de witlof uit de pan en leg in de ovenschaal. Bereidingswijze 40 minuten Stap 1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Verdeel de witlof over de bodem van de ovenschaal en schep hierover een laag. Kook de aardappels in water met zout in. Schil de aardappels en snijd in plakjes van 05 centimeter dik. Verwijder de bittere kern van de witlof en snijd de witlof in stukken.

Giet het roomkaasmengsel over de inhoud van de ovenschaal. Met aardappelpuree een lekkere ham-kaassaus én een crumble van kaas. Verdeel de puree over de ovenschaal. Klop het ei los meng met de crême fraiche en ⅔ van de kaas.

Schep vervolgens de bloemkoolpuree in een ovenschotel en wikkel elke helft witlof in een plak ham. Bij ons thuis is iedereen gek op witlof. Leg hierop de plakjes ham en schep de kaassaus erover. 55 min bereiden Hoofdgerecht 4 personen 712 kcalpp 0 Ingrediënten.

In de winter maken wij zeker eens in de twee weken een lekker gerecht met deze groente. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 C. Bereidingswijze Sausje maken door boter te smelten met de bloem erbij tot een glad sausje roeren. Witlofschotel met ham en kaas Jumbo Witlof en kaas is een gouden combinatie.

Wikkel een plakje ham om een stronkje. Strooi de krieltjes over de bodem van de ovenschaal en doe hier de gebakken reepjes witlof over snijd de plakken beenham in dunne reepjes en verdeel deze over de witlof. Verdeel de vulling met kaas over de stonken met ham. Al van jongs af aan ben ik gek op witlof met ham en kaas uit de oven.

Kook de witlof 5-6 min. Neem een ovenschaal en vet deze in met wat boter of olijfolie. Haal de schotel uit de oven en. Witlof wordt vaak gecombineerd met ham en.

Leg de plakken kaas naast elkaar op de snijplank leg de ham erop en wikkel de witlof erin. Bak de puree in. Zet de schaal 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde. Witlof ongeveer 15 minuten koken.

Voeg de kaas en mosterd toe en breng op smaak met een beetje zout en peper. Vaak maken we dan een simpele witlofstamppot. Verdeel er het witlof over en daarna de ham en de eieren. Maak de kaassaus door 30 gr boter te smelten in een pannetje.

Het maakt niet eens uit welke kaas. Laat de witlof na het koken goed uitlekken in een vergiet. Haal de witlof uit de pan en wikkel in een plak ham. Verwarm een beetje boter in een pan en bak de witlof en ui.

Roer op het laatst 125 gram van de geraspte kaas door de saus. 45 5 Deel dit recept. Melk toevoegen en laten. Deze keer heb ik mijn favoriete AVG-gerecht voor jullie op video gekookt namelijk witlofschotel met ham en kaas.

Leg de rolletjes naast elkaar op de puree. 2 stuk Witlof 200 gram Jong belegen kaas geraspt 150 gram Ham in reepjes 50 gram Roomboter 3 eetlepel Bloem 400 milliliter Melk. Na een paar minuten voeg je de ham toe en meng je alles door. Witlofschotel met ham en kaas De klassieke combinatie van witlof ham en kaas maar dan als schotel.

Verwarm de oven voor op 180 C hetelucht. Schuif in de oven en bak voor 20 minuten. Witlof uit de oven Stap 1. Omwikkel elke stronk witlof met een plakje ham en leg deze bovenop de aardappelschijfjes.

Witlof Met Ham Kaas En Tomatensaus
Witlof Met Ham Kaas En Tomatensaus
Witlof Met Ham En Kaas Naar Recept Van Peter Goossens Worstenbrood Wijn
Witlof Met Ham En Kaas Naar Recept Van Peter Goossens Worstenbrood Wijn
Witlof Uit De Oven Met Ham Kaas En Ei Betty S Kitchen Foodblog
Witlof Uit De Oven Met Ham Kaas En Ei Betty S Kitchen Foodblog
Witlof Met Ham En Kaas Uit De Oven
Witlof Met Ham En Kaas Uit De Oven
Witlof Met Ham En Kaas Uit De Oven Een Waanzinnig Lekkere Ovenschotel Recept
Witlof Met Ham En Kaas Uit De Oven Een Waanzinnig Lekkere Ovenschotel Recept

Posting Komentar untuk "witlofschotel met ham en kaas"